Onze aanpak

Domestic Outsourcing levert diensten van zeer hoge kwaliteit. Wij kunnen dit omdat we goed luisteren naar uw wensen, deze omzetten in een helder werkschema en er regelmatig met u over communiceren. Zo weet u precies wat u wanneer van ons kunt verwachten.

Kennismakingsgesprek
Hoe gaan we te werk? Als u interesse heeft in onze diensten, komen we vrijblijvend kennismaken bij u thuis. Aan de hand van het gesprek bepalen we samen hoe het (schoonmaak)plan eruit ziet, hoeveel uren dit omvat en welke assistant(s) uit het team het beste bij u past/passen. Daarnaast zorgen we voor een persoonlijke consultant op het kantoor van Domestic Outsourcing die uw situatie en afspraken kent en bij wie u altijd terecht kunt met vragen en opmerkingen. Als u de samenwerking met Domestic Outsourcing aan wil gaan, bieden we u een overeenkomst aan met de gemaakte afspraken. Als alles duidelijk afgesproken en getekend is, gaan we de eerste werkdag inplannen.

Eerste werkdag
Wij zullen onze assistant op de eerste dag aan u voorstellen en eventueel met haar/hem het huis en werkafspraken doornemen. Onze assistant neemt zelf (schoonmaak) materiaal mee, dat voldoet aan alle moderne en milieutechnische eisen.

Als de eerste werkdag erop zit, zal uw consultant contact met u opnemen om te vragen hoe het is gegaan en indien gewenst, bijsturen.

Betaling
U krijgt achteraf maandelijks een factuur toegestuurd en de betaling gaat per automatische incasso. Maakt u gebruik van een eenmalige opdracht van Domestic Outsourcing, dan kunt u deze direct via pin bij onze assistant betalen.

Verzekering
Mocht een van onze assistants schade veroorzaken, dan zijn wij daar voor verzekerd. U kunt de schade doorgeven aan uw consultant, waarna wij of onze verzekeringsmaatschappij contact met u zullen laten opnemen.

Feedback / contact
Uw consultant is tijdens kantooruren altijd bereikbaar voor op- of aanmerkingen. Als u ziet dat er ergens iets beter kan, schroom niet contact met ons op te nemen.


Contact

Bel voor meer informatie met ons hoofdkantoor: 070 – 306 50 40 of laat ons u bellen door het invullen van onderstaand formulier.