Expat Service Voorschoten

Het schoonmaakbedrijf voor u in Voorschoten

Domestic Outsourcing staat als schoonmaakbedrijf bekend als zeer betrouwbaar. Wij zijn al sinds 2005 actief met ons schoonmaakbedrijf. Wij zijn gestart als een klein lokaal bedrijf, waarbij wij als doel hadden om drukke huishoudens te ontzorgen. Inmiddels telt ons schoonmaakbedrijf meerdere werknemers. En onze medewerkers kunnen meer dan alleen maar het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden. Wij verzorgen namelijk bij u in Voorschoten een strijkservice, expat service, een eenmalige schoonmaak, glasbewassing en wij hebben de huishoudelijke hulp die u zoekt.

De huishoudelijke hulp van ons schoonmaakbedrijf

Heeft u als wens in Voorschoten om een huishoudelijke hulp in te huren? Huur deze dan in bij Domestic Outsourcing. Wij regelen de salarisadministratie en de verzekeringen die komen kijken bij een huishoudelijke hulp in Voorschoten. Daarnaast krijgt u bij ons een betrouwbare en ervaren hulp die hard werkt. Wanneer u onze huishoudelijke hulp inhuurt, kan deze stofzuigen, bedden opmaken en de glasbewassing verzorgen. Welke taken heeft u nog meer voor onze huishoudelijke hulp? Hou er wel rekening mee dat onze huishoudelijke hulp minimaal 3 uur bij u aan het werk moet zijn. Dit in verband met de reistijd.

Een eenmalige schoonmaak in Voorschoten

Moet u een pand schoon opleveren? Laat ons bedrijf dan de eenmalige schoonmaak uitvoeren. Wij verzorgen de glasbewassing, reinigen de ruimtes en maken onder andere de vloeren schoon met onze eenmalige schoonmaak. Wanneer mogen wij bij u in Voorschoten langskomen voor de eenmalige schoonmaak?

Maak gebruik van onze expat service in Voorschoten

Door de jaren heen hebben wij ervaren dat expats graag de extra hulp krijgen van ons schoonmaakbedrijf. Dit is dan ook de reden dat wij onze expat service aanbieden. Onze expat service is helemaal ideaal als u van het buitenland verhuisd bent naar Nederland. Heeft u nog vragen over onze expat service? Wij beantwoorden deze graag voor u.

Maak gebruik van onze strijkservice

Gestreken kleding is altijd fijn als u goed voor de dag wilt komen. Maar als u dit niet zelf wilt doen, kunt u gebruik maken van onze strijkservice. Zo heeft u altijd gestreken kleding door de strijkservice van ons bedrijf. Daarnaast bepaalt u zelf of u uw kleding aflevert bij ons, of dat wij met onze strijkservice bij u thuis langskomen.

Benader ons vanuit Voorschoten

Wilt u vanuit Voorschoten meer weten over onze dienstverlening? Bel dan naar 070-3065040. Maar u kunt ook een mail sturen naar info@domestic-outsourcing.nl. Laat ons schoonmaakbedrijf dan gelijk de glasbewassing voor u verzorgen.