Expat Service Voorburg

Als u een schoonmaakbedrijf in Voorburg behoeft

Heeft u in Voorburg behoefte aan een vakkundig, snel en netjes schoonmaakbedrijf? Domestic Outsourcing is graag of professionele partner. Wij leveren huishoudelijke hulp en een professionele expat service, maar worden ook veelvuldig ingeschakeld voor het verzorgen van een eenmalige schoonmaak. Bent u op zoek naar eens specialist in glasbewassing of strijken? Wij beschikken ook over glazenwassers en een strijkservice. Schakel ons schoonmaakbedrijf direct in vanuit Voorburg via 070-3065040.

Onze huishoudelijk hulp

Onze huishoudelijke hulp is op te delen in reguliere schoonmaak en een stoom- en strijkservice. Als ons schoonmaakbedrijf bij u langskomt voor reguliere schoonmaak, zullen wij onder andere stofzuigen, de badkamer en het toilet reinigen, ramen wassen, bedden opmaken en uw keuken schoonmaken. Wenst u deze diensten per dag, per week, per maand of op oproepbasis? Geef aan ons door wat uw wensen zijn. Dan stellen wij een persoonlijk schoonmaakschema voor u op. Overweeg eventueel meteen onze strijkservice in te schakelen. Wij zorgen ervoor dat uw kleding desgewenst gestoomd en netjes gestreken wordt. Wij halen uw kleding graag op bij u thuis in Voorburg of strijken meteen aldaar. Wat wenst u van ons?

Voor een eenmalige schoonmaak

Heeft u behoefte aan een lentefris huis? Schakel ons schoonmaakbedrijf in voor een eenmalige schoonmaak. Ook worden we vaak gevraagd een nieuwbouw-, verbouw- of renovatiepand schoon op te leveren. Onder deze eenmalige schoonmaak verstaan onze specialisten onder andere het reinigen van de ruimtes en de glasbewassing. Wilt u intrek nemen in een nieuwe woning in Voorburg? Schakel onze expat service in. Deze dienst helpt u optimaal te acclimatiseren in uw nieuwe omgeving. Wij wijzen u graag op meer voordelen van onze expat service.

Wij verzorgen ook glasbewassing en andere diensten

Als u onze glasbewassing inschakelt, zijn de ramen in uw huis snel, streeploos en stralend schoon. Voor deze dienst gebruiken wij werkwijzen en materialen die voldoen aan alle eisen die de Nederlandse wetgeving stelt omtrent glasbewassing. Uiteraard passen wij deze professionele aanpak ook toe in onze expat service, strijkservice en huishoudelijke hulp. Zo regelen wij graag een assistant die perfect bij u en uw wensen past. Is deze onverhoopt een keer verhinderd? Dan zorgen we voor een passende vervanger. Wij zetten alles op alles om een optimale continuïteit in Voorburg te realiseren.

Zo haalt u ons schoonmaakbedrijf naar Voorburg

Waar wilt u ons schoonmaakbedrijf voor inschakelen in Voorburg? Is het onze huishoudelijke hulp, expat service, strijkservice, een eenmalige schoonmaak of glasbewassing? Bel naar 070-3065040, stuur een mail naar info@domestic-outsourcing.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Ons schoonmaakbedrijf maakt uw pand in Voorburg graag perfect schoon.